Alle de nødvendige information inden opstart

Praktisk information

Åbningstider

Mandag: 06:30 – 16:30

Tirsdag: 06:30 – 16:30

Onsdag: 06:30 – 16:30

Torsdag: 06:30 – 16:30

Fredag: 06:30 – 15:30

Lørdag/Søndag: Lukket

Når dit barn starter

Her hos os, vil vi bruge meget tid på jeres lille nye, så jeres barn hurtigt bliver tryg ved os og dets nye situation. I er velkommen til at ringe til os ved spørgsmål eller hvis I vil skrives op på vores ventelist. Ellers er i altid velkommen til at besøge os.

Sygemelding

Bliver dit barn syg, holder fri, eller der sker ændringer i vores aftalte møde/hente tid så bare ring eller skriv til os. I tilfælde af at dit barn bliver hjemsendt pga. sygdom, skal barnet blive hjemme til det har været sygdomsfrit i op til 24 timer.

Ferie

Ferie meldes altid ud i god tid. Når vi har lukket, skal forældre selv sørge for pasning af deres barn. Ønsker I yderligere information om ferier i det kommende år, er I velkomne til at kontakte os og høre nærmere.

Økonomi

Vi arbejder under fritvalgsordningen, som betyder, at I forældre kan modtage tilskud fra kommunen, som en del af betalingen hos os. Dette kræver dog, at I opfylder kravene og er skrevet op på pladsanvisningen til både dagplejen og til børnehave. Vi hjælper gerne med udfyldning af diverse papirer.